Предоставяме на Вашето внимание няколко предложения за различни партита за възрастни:
ФИРМЕНИ ПАРТИТА
Разполагаме с различни варианти за програми, които ще бъдат идеалното допълнение към Вашето фирмено парти, коктейл или презентация.
Нашите водещи провеждат специално изготвени за случая игри с награди и различни изненади.
Предлагаме Ви и различни предложения за фирмени подаръци, голяма част от които могат да се персонализират:
• грамоти и сертификати
• купи, медали, спортни фигури
• корпоративни кошници с подаръци

ТИЙМ БИЛДИНГ
Предлагаме най-различни интересни и нестандартни варианти и гъвкави решения за тийм билдинг, съобразени с Вашето време, бюджет и желание.

ПАРТИ ИЗНЕНАДИ
Бъдете различни, романтични, смели! Възползвайте се от нашите нестандартни предложения и Вашите любими хора, дълго ще помнят вашата изненада!

ЧАСТНИ ПАРТИТА
• Кръщенета – ние ще изненадаме Вашите гости с интересна програма и ритуал заедно с орисниците на „Вълшебната улица“, професионален фотограф ще заснеме събитието от начало до край. *допълнително можем да Ви предложим кът за най-малките гости със забавни игри и занимания с нашите аниматори (виж Услуга „Сватби и кръщенета“)
• Сватба – ще подсигурим водещ и разнообразни сватбени игри, подбрани специално за сватбеното събитие; ще Ви осигурим професионален фотограф, който ще заснеме събитието от начало до край.
*допълнително можем да Ви предложим кът за най-малките гости със забавни игри и занимания с нашите аниматори (виж Услуга „Сватби и кръщенета“)

Меню